Ferm Living houten schilderijtje - artisto katt

ferm LIVING
€ 33,00
OF
Darling Clementine een gekende Noorse artieste heeft exclusief voor Ferm living een aantal stijlvolle houten schilderijtjes ontworpen die de kinderkamer helemaal opfleuren.
Hier heb je Aristo Katt! Verkrijgbaar in 4 vrolijke varianten: 'Posey panda', 'Elle elephant', 'Aristo Katt' of 'Mr. Frank Fox'. Mix en match met de andere spulletjes uit het 'marionette - collectie' zoals het firm living bedlinnen of behanhpapier. Een stijlvolle pimp van de kinderkamer!

Deze kadertjes zijn super makkelijk op te hangen en ogen ontzettend lief aan de muur in een kinderkamer! Leuk in combinatie met de gelijkaardige kussentjes.
Beschikbaarheid: Op voorraad
Materiaal: hout
Afmeting: 25 cm x 25 cm
 • +32 (0)475 488 099 van maandag tot vrijdag
  Wij helpen u graag telefonisch verder met al uw vragen, bestellingen, ... van 09.00 u. tot 17.30 u.
 • GRATIS RETOURNEREN14 dagen bedenktijd
  Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info
 • SNELLE LEVERINGlevering binnen 48 u.
  In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track and trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.
 • VEILIG BETALEN100% veilig met credit card
  De betaaltransacties worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone (creditcard, IDEAL, Paypal, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.
 • GRATIS VERZENDINGin België vanaf 99 €
  in Nederland vanaf 150 €
  Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf 99 €, in Nederland en Luxemburg vanaf 150 €. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie 3,95 € - in Nederland 5,95 €.

Zal je ook leuk vinden

Back To Top

Een moment geduld a.u.b...