Ma Cacabane Ma Cacabane

Meer afbeeldingen

 • Ma Cacabane purple kartonnen huis
 • Ma Cacabane purple kartonnen huis
 • Ma Cacabane purple kartonnen huis
 • Ma Cacabane purple kartonnen huis
 • Ma Cacabane purple kartonnen huis

Ma Cacabane

€ 48,00
"Ma Cacabane" is een compact, kleurrijk en vrolijk geïllustreerd huisje van karton waar de zindelijk wordende peuter zich kan terugtrekken om (letterlijk) zonder ‘pottenkijkers ’ rustig op ’t potje te kunnen zitten. Is privacy niet aan de orde ? Dan nog geeft dit speciale eigen plekje net wel díe uitnodigende prikkel om op ‘t potje te willen zitten. De Cacabane weer uit komen wordt straks een groter probleem! Want Ma Cacabane is van binnen rijkelijk geïllustreerd met grappige plaatjes en vindt je er voorgedrukte fotolijstjes voor het opplakken van foto's, tekeningen of ‘n stickerkaart. Als er ook nog af en toe leuke post wordt bezorgd door het brievenbusje in de deur wordt op ‘t potje zitten echt een feestje!
Beschikbaarheid: Op voorraad
Materiaal: Gerecycleerd karton
Afmeting: 60cm x 60cm x 112 cm
 • +32 (0)475 488 099 van maandag tot vrijdag
  Wij helpen u graag telefonisch verder met al uw vragen, bestellingen, ... van 09.00 u. tot 17.30 u.
 • GRATIS RETOURNEREN14 dagen bedenktijd
  Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info
 • SNELLE LEVERINGlevering binnen 48 u.
  In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track and trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.
 • VEILIG BETALEN100% veilig met credit card
  De betaaltransacties worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone (creditcard, IDEAL, Paypal, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.
 • GRATIS VERZENDINGin België vanaf 99 €
  in Nederland vanaf 150 €
  Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf 99 €, in Nederland en Luxemburg vanaf 150 €. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie 3,95 € - in Nederland 5,95 €.

Zal je ook leuk vinden

Ma Cacabane

Ma Cacabane

€ 48,00
Back To Top

Een moment geduld a.u.b...