OMY colorymaskOMY colorymask

Meer afbeeldingen

 • OMY colorymask
 • OMY colorymask

OMY colorymask

Normale prijs: € 6,00

Aanbiedingsprijs: € 5,40

Met de Omy coloroset kan je vier verschillende maskers maken: een ijsje, een leeuw, een robot en prinses. De onderdelen zijn voorgeprint om een A4 blad waarbij je alles zelf moet gaan kleuren, uitknippen en aan elkaar plakken. Wees creatief en maak zelf leuke maskers! Super handig om mee te nemen op restaurant, op reis,...

Ideaal als creatief geschenk!
Beschikbaarheid: Op voorraad
Materiaal: gerecycleerd papier
Afmeting: A4 formaat
 • +32 (0)475 488 099 van maandag tot vrijdag
  Wij helpen u graag telefonisch verder met al uw vragen, bestellingen, ... van 09.00 u. tot 17.30 u.
 • GRATIS RETOURNEREN14 dagen bedenktijd
  Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info
 • SNELLE LEVERINGlevering binnen 48 u.
  In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track and trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.
 • VEILIG BETALEN100% veilig met credit card
  De betaaltransacties worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone (creditcard, IDEAL, Paypal, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.
 • GRATIS VERZENDINGin België vanaf 99 €
  in Nederland vanaf 150 €
  Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf 99 €, in Nederland en Luxemburg vanaf 150 €. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie 3,95 € - in Nederland 5,95 €.

Zal je ook leuk vinden

OMY colorset - fantastic

OMY colorset - fantastic

Normale prijs: € 15,00

Aanbiedingsprijs: € 13,50

Back To Top

Een moment geduld a.u.b...