Uncle Goose - houten puzzelblokken "stapel en tel"

€ 35,00
OF
Deze authentieke houten puzzelblokken van Uncle Goose worden sinds 30 jaar met de hand vervaardigd door een kleine groep Amerikaanse ambachtslieden. Hier zijn de cijfers van 1 tot 10 gezeefdrukt op de blokken en beschilderd met kindvriendelijke verf. Elke zijde heeft zijn eigen afbeelding van cijfers, een circus karavaan en een space shuttle . Door deze 10 blokken correct in de hoogte te stapelen bekom je een leuke afbeelding langs elke zijde.
Meer originele Uncle goose puzzelblokken
Beschikbaarheid: Op voorraad
Materiaal: ecologisch hout
Afmeting: 4,4 x 4,4 x 4,4 cm
 • +32 (0)475 488 099 van maandag tot vrijdag
  Wij helpen u graag telefonisch verder met al uw vragen, bestellingen, ... van 09.00 u. tot 17.30 u.
 • GRATIS RETOURNEREN14 dagen bedenktijd
  Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info
 • SNELLE LEVERINGlevering binnen 48 u.
  In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track and trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.
 • VEILIG BETALEN100% veilig met credit card
  De betaaltransacties worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone (creditcard, IDEAL, Paypal, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.
 • GRATIS VERZENDINGin België vanaf 99 €
  in Nederland vanaf 150 €
  Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf 99 €, in Nederland en Luxemburg vanaf 150 €. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie 3,95 € - in Nederland 5,95 €.

Zal je ook leuk vinden

Back To Top

Een moment geduld a.u.b...