Verzenden

Waar kan ik mijn bestelling ontvangen?

Je kunt de bestelling op elk adres ontvangen (huis, werk, etc., postbus is niet mogelijk)

Hoe langt duurt het voor ik mijn bestelling ontvang?

Bestellingen die voor 14.00h met Ideal, Paypal,Bancontact of Creditcard worden besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Bij andere betaalmethodes kan het langer duren in verband met de overboekings periode. Deze bestellingen zullen worden verstuurd nadat de betaling bij ons binnen is gekomen. Dit kan 1 tot 5 werkdagen duren.

BELGIE: 1-2 werkdagen na ontvangst betaling
NEDERLAND-LUXEMBURG: 2-3 werkdagen na ontvangst betaling
REST EUROPA: 3-5 werkdagen na ontvangst betaling

Hou er rekening mee dat tijdens soldenperiode's of andere promo-acties de leveringstermijn iets langer kan duren!

Leveren jullie ook in het weekend?

Wij sturen pakketjes over het algemeen via DPD. Alle weekdagen doen we gewoon alle voor 14:00 bestelde pakketjes dezelfde dag op transport. Wij proberen het de dag nadat jij je bevestigings e-mail van DPD hebt ontvangen het pakket te leveren. Maar dit kunnen we niet garanderen. Mocht je pakket na een week nog niet binnen zijn stuur ons dan een e-mail. Dan zullen wij uitzoeken wat er aan de hand is.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

* BELGIE bedragen 3,95 EUR – GRATIS voor bestellingen boven 99 EURO
* NEDERLAND, LUXEMBURG bedragen 5,95 EUR -– GRATIS voor bestellingen boven 150 EURO
* REST EUROPA klik hier

*Afhaling te Roeselare is gratis.

Voor kadobonnen gelden uiteraard geen verzendingskosten.

Hoe weet ik wanneer mijn bestelling verzonden wordt?

Van zodra uw pakket vertrekt ontvangt u van DPD een bevestigingsmail met de voorziene datum van levering. Via deze mail hebt u dan nog de mogelijkheid om de leveringsdatum aan te passen.Adreswijzing is via deze bevestigingsmail van DPD niet mogelijk.

Hoe werkt het afhalen in Roeselare?

Als je gekozen hebt voor afhalen in Roeselare, geef dan gewoon een seintje per mail/telefoon wanneer je je bestelling wenst op te halen. U kan ons via info@littlefashionaddict.com – 0032(0)475488099

Ik heb het verkeerde afleveradres opgegeven, wat nu?

Controleer je adres bij het invullen van de gegevens altijd goed! Zie je in de bevestigingsemail toch dat er een verkeerd afleveradres staat, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon 0032(0)475488099 of info@littlefashionaddict.com. Let op! Als je eenmaal de track and trace email met bevestiging van verzending hebt gekregen, is je order al op de post. Dan is het dus al te laat om het adres te corrigeren en zullen we moeten wachten tot het terugkomt. Wij zullen dan contact opnemen als het pakket bij ons terug is en een afspraak maken om het opnieuw te versturen.

 

Back To Top

Een moment geduld a.u.b...