Wishbonebike 2 in 1 loopfietsWishbonebike 2 in 1 loopfiets

Meer afbeeldingen

 • Wishbonebike 2 in 1 loopfiets
 • Wishbonebike 2 in 1 loopfiets
 • Wishbonebike 2 in 1 loopfiets
 • Wishbonebike 2 in 1 loopfiets

Wishbonebike 2 in 1 loopfiets

€ 169,00
De Wishbonebike is een houten 2-in-1 loopfiets die meegroeit met je kind.
Voor kinderen vanaf 1 jaar wordt de Wishbonebike als driewieler gebruikt. Hiervoor heb je wel de" trike kit" nodig met het derde wiel. Daarna, als kinderen 2 à 3 jaar zijn, kan de Wishbonebike aangepast worden tot een stoere loopfiets door heel simpel de achteras uit het frame te halen en de 2 achterwielen te vervangen voor 1 wiel. Als ze ongeveer 4 jaar zijn, draai je het frame om en is de loopfiets hoger en nog steeds geschikt om ook als 5 jarige mee te spelen.


Beschikbaarheid: Op voorraad
Materiaal: Wood
 • +32 (0)475 488 099 van maandag tot vrijdag
  Wij helpen u graag telefonisch verder met al uw vragen, bestellingen, ... van 09.00 u. tot 17.30 u.
 • GRATIS RETOURNEREN14 dagen bedenktijd
  Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info
 • SNELLE LEVERINGlevering binnen 48 u.
  In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track and trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.
 • VEILIG BETALEN100% veilig met credit card
  De betaaltransacties worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone (creditcard, IDEAL, Paypal, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.
 • GRATIS VERZENDINGin België vanaf 99 €
  in Nederland vanaf 150 €
  Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf 99 €, in Nederland en Luxemburg vanaf 150 €. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie 3,95 € - in Nederland 5,95 €.

Zal je ook leuk vinden

speeltent - green diamonds

speeltent - green diamonds

Normale prijs: € 139,95

Aanbiedingsprijs: € 125,96

Back To Top

Een moment geduld a.u.b...