Gratis retourneren in België

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Indien de kleertjes of accessoires die je hebt besteld wat te klein of te groot uitvallen, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren. Dit geldt ook wanneer je bij aankomst merkt dat de artikelen beschadigd zijn.

Hoe ga je te werk?

Voor België:

1. Stuur ons een e-mail met jouw naam en het nummer van je bestelling om een retouretiket aan te vragen. Wij sturen jou zo spoedig mogelijk het retouretiket per e-mail toe.

2. Het artikel moet binnen een termijn van veertien werkdagen in de originele verpakking terugbezorgd worden, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, samen met het ingevulde retourformulier. Let op! Als wij geen ingevuld retourformulier ontvangen, kunnen wij helaas geen terugbetalingen doen. 

3. Van zodra wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, wordt de terugbetaling van het geretourneerde artikel binnen de 14 dagen uitgevoerd.

Artikelen gekocht tijdens de soldenperiode, artikelen met korting en artikelen op bestelling (zoals behangpapier, meubelen van Oeuf NYC ...) kunnen niet geretourneerd worden. 

Voor het buitenland:

1. Stuur ons een e-mail met jouw naam en het nummer van je bestelling om jouw retour te melden.

2. Het artikel moet binnen een termijn van veertien werkdagen in de originele verpakking terugbezorgd worden, in onbeschadigde en ongebruikte toestand, samen met het ingevulde retourformulier en dit naar onderstaand adres:

Little Fashion Addict T.a.v. Sarah Goossens - Nieuwe Brug 2 - 9230 Wetteren (België)

3. Van zodra wij het pakket in goede orde hebben ontvangen wordt de terugbetaling van jouw artikel binnen de 14 dagen uitgevoerd.

Artikelen gekocht tijdens de soldenperiode, artikelen met korting en artikelen op bestelling (zoals behangpapier, meubelen van Oeuf NYC ...) kunnen niet geretourneerd worden.

Binnen welke termijn moet een artikel geretourneerd worden?

De retourtermijn is 14 dagen na aankoopdatum.

Hoe ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?

Zodra de retourzending goedgekeurd is, ontvang je het bedrag van je aankoop terug op je bankrekening. Zorg er zeker voor dat op het retourformulier je IBAN-rekeningnummer en de BIC code vermeld staan.

Wanneer ontvang ik het bedrag van mijn retourzending?

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals beschreven hierboven, worden binnen een termijn van veertien werkdagen door ons terugbetaald.

Wat moet ik doen als het teruggestorte bedrag niet correct is?

Neem contact op met onze afdeling klantenservice via info@littlefashionaddict.com. We zoeken dan zo snel mogelijk naar een oplossing. 

Littlefashionaddict behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren die buiten de gestelde termijn worden aangemeld of verstuurd, of die kledingstukken bevatten die niet in dezelfde staat verkeren als waarin ze zijn verstuurd.

Gratis Retourneren

14 dagen bedenktijd

Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info

Snelle Levering

Binnen 48 u.

In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track-and-trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.

Veilig betalen

100% veilig

De betaaltransacties worden beveiligd via Mollie (Bancontact, creditcards, KBC/CBC, Belfius, PayPal, IDEAL, Sofort, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

Gratis verzending

in Belgie vanaf € 50 - naar Nederland vanaf € 60

Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf € 50, in Nederland en Luxemburg vanaf € 60. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie €4,45 - naar Nederland €5,95.

Join us !

Schrijf je in op onze newsletter en ontvang 10% korting op je eerste aankoop. We houden je via onze newsletters als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties en exclusieve kortingen.

Search our store

Liquid error (layout/theme line 215): Could not find asset snippets/social-head-common.liquid