Koop online! Discount code - freeshipping - voor gratis levering. Draag zorg voor elkaar!

  •   0

    Je winkelmandje is leeg op dit moment.

Workshops @ LFA The Store

Vanaf 2020 biedt littlefashionaddict in de kids concept store LFA The Store te Vilvoorde workshops aan voor jonge moeders, aanstaande moeders en iedereen die interesse heeft deze workshops te volgen. 

Hoe deelnemen? Via de onderstaande link of stuur ons een berichtje via info@littlefashionaddict.com

Waar? LFA The Store, Leuvensestraat 58 te 1800 Vilvoorde

 

Overzicht workshops:

29 januari 2020

Workshop “Fit en gezond tijdens en na je zwangerschap”

Het dieet van de moeder, zowel tijdens de zwangerschap als nadien, speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van de baby. Wie daarbovenop nog eens blijft bewegen, verhoogt de kans op een gezonde zwangerschap én een vlotte bevalling. En wie na de bevalling niet te lang wacht om terug te bewegen, zal vlotter herstellen. 

In deze workshop kom je alles te weten over een gezonde zwagerschap en vlot herstel. Leer met een hapje en drankje andere mama’s (to be) kennen en neem een goodie bag vol leuks mee naar huis! (met boek 'Fit en gezond tijdens en na je zwangerschap. De gids voor gezonde mama's' (Lannoo - Jennifer Cnops

Deze workshop wordt gegeven door Dr. ir. Jennifer Cnops. Meer informatie via www.resetcoach.be

woensdag 29 januari 2020 15:00-17:00

45 euro

Littlefashionaddict @LFA The Store | Leuvensestraat 58 | Vilvoorde

Inschrijven 

 

Tot dan!

Gratis Retourneren

14 dagen bedenktijd

Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info

Snelle Levering

Binnen 48 u.

In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track-and-trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.

Veilig betalen

100% veilig

De betaaltransacties worden beveiligd via Mollie (Bancontact, creditcards, KBC/CBC, Belfius, PayPal, IDEAL, Sofort, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

Gratis verzending

in Belgie vanaf €99 - naar Nederland vanaf €150

Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf €99, in Nederland en Luxemburg vanaf €150. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie €3,95 - naar Nederland €5,95.

Join us !

Schrijf je in op onze newsletter en ontvang 10% korting op je eerste aankoop. We houden je via onze newsletters als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties en exclusieve kortingen.

Zoek in de winkel