Dit is Little Fashion Addict 2.0!

Little Fashion Addict - Belgische Kids Online Concept Store


Je had het misschien al wel gemerkt, sinds juli 2020 heeft Little Fashion Addict een nieuwe eigenaar: Sarah! Een nieuwe eigenaar brengt een nieuwe wind met zich mee en in deze blog vertel ik je graag waarom ik Little Fashion Addict wil verderzetten en wat je allemaal van ons mag verwachten in de toekomst. Nice to meet you!

 

Uit liefde voor kinderen en e-commerce


De droom om een webshop op te starten had ik al heel lang. Ik voelde steeds sterker dat het tijd was om mijn droom waar te maken. De affiniteit met mode, interieur en lifestyle items voor kids & mama’s is er ook. En wanneer dan de webshop van Little Fashion Addict op mijn pad kwam, kon ik niet anders dan springen! 

 
Ik vind het fantastisch om elke bestelling die binnenkomt zorgvuldig en met aandacht in te pakken. Een handgeschreven kaartje erbij met een mooi stickertje om het af te werken, het verzenden wetende dat er een mama of papa ergens in het land vol spanning op het pakketje zit te wachten is een heel leuk gevoel. 

 

Voor het bewuste gezin


Ik vind het niet alleen belangrijk om zorg en aandacht te besteden aan de pakketjes die gemaakt worden, maar wil ook het assortiment zo bewust mogelijk aanpakken. We kiezen zoveel mogelijk voor Belgische merken en selecteren het assortiment op basis van originaliteit, kwaliteit en creativiteit. Bij Little Fashion Addict vind je dus een ruim aanbod van merken en items voor het bewuste, hippe gezin. 

 

De toekomstplannen


Little Fashion Addict blijft jouw one-stop-shop voor bewust, hippe lifestyle, interieur en fashion items voor baby’s, kinderen en mama’s/papa’s. In de toekomst gaan we het assortiment verder uitbreiden met meer Belgische en ecologische merken. 
 
Daarnaast komt er ook een blog bij waarin we je graag meenemen achter de schermen, tips & tricks geven en regelmatig reviews van producten zullen delen.
 
En de eerste grote verandering die eraan komt? Dat je binnenkort ook je geboortelijst bij Little Fashion Addict kan aanmaken! 
 

Bedankt voor je vertrouwen


Veel dromen en plannen waar we dus achter de schermen al heel hard mee bezig zijn en héél veel zin in hebben. Ik neem je graag mee in de verdere groei van Little Fashion Addict en wil je bedanken voor het vertrouwen en alle bestellingen die je al plaatste. 🤍
 
Volg ons zeker op Instagram (@littlefashionaddict) om niets te missen en als eerste de nieuwe updates te krijgen!

Little Fashion Addict - Volg ons op Instagram @Littlefashionaddict
 
Tot binnenkort!
Liefs, 
Sarah

Gratis Retourneren

14 dagen bedenktijd

Het is natuurlijk mogelijk dat het artikel dat u bestelde niet past of dat u zich vergist heeft. Daar maken wij geen probleem van. Indien u niet tevreden bent over uw aankoop, hebt u na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw artikel gratis terug te sturen. Gratis retourneren is enkel van toepassing in België. Meer info

Snelle Levering

Binnen 48 u.

In principe worden alle betaalde bestellingen, die voor de middag binnengekomen zijn, binnen de 48 u. in de Benelux geleverd. U ontvangt een track-and-trace link waarop u uw pakketje kunt volgen.

Veilig betalen

100% veilig

De betaaltransacties worden beveiligd via Mollie (Bancontact, creditcards, KBC/CBC, Belfius, PayPal, IDEAL, Sofort, overschrijving). Alle informatie die wordt uitgewisseld, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden.

Gratis verzending

in Belgie vanaf € 50 - naar Nederland vanaf € 60

Wij verzenden uw bestelling altijd gratis in Belgie vanaf € 50, in Nederland en Luxemburg vanaf € 60. Voor bestellingen onder deze waarde hanteren wij deze verzendkosten: in Belgie €4,45 - naar Nederland €5,95.

Join us !

Schrijf je in op onze newsletter en ontvang 10% korting op je eerste aankoop. We houden je via onze newsletters als eerste op de hoogte van nieuwe producten, acties en exclusieve kortingen.

Search our store

Liquid error (layout/theme line 215): Could not find asset snippets/social-head-common.liquid